Schema locatie zuidoost

MAANDAG 27 JUNIDINSDAG 28 JUNIWOENSDAG 29 JUNIDONDERDAG 30 JUNIVRIJDAG 1 JULI
klas 1 - 10u/12uDIGITAAL DENKEN| Naseya Weinchard

Ontwikkel je eigen digitale programma waarmee je je problemen kan oplossen! Waarmee je overzicht creëert, problemen omzet in oplossingen, stapsgewijs denkt en logisch denken toepast in de digitale wereld.

VOORLICHTING DEFENSIE|

ON FINANCE| Guitesse Snoijl

MINDSET GROWTH| Anita Abaisa

CONGNITIEVE TEST| Hessel Mudde

klas 2 - 10u/12uJELLINEK|

Tijdens deze workshop wordt je geprikkeld om na te denken over het verschil tussen recreatief en problematisch gebruik van alcohol en/of andere middelen.

AFRIKAANSE DANS| (Untold)
DUURZAME LIEFDE | Marciano Daans

Hoe bouw je een relatie op? Hoe leer je je eigen grenzen kennen in een relaties? Wat denk jij wat een goede relatie is? We gaan op speelse mar eerlijke wijze dit gesprek met elkaar aan.
MEDIA WIJSHEID | Marciano DaansVEILIG INTERNETTEN| Raymond Comvalius
klas 3 - 10u/12uREKENEN|

Bijspijkeren in cruciale schoolvakken.

NEDERLANDS|

Bijspijkeren in cruciale schoolvakken.

LINKED-IN| Jennifer Helberg TOEKOMST BEWUST | Marcel Sporkslede

KETI KOTI HOOFDDOEK BINDEN | Diana Ritfeld

Lunch 12u/13uPAUZE| MOTIVATIONAL SPREKAER| ImpactAcademyPAUZE| MOTIVATIONAL SPREAKER| ImpactAcademyPAUZE| MOTIVATIONAL SPREAKER| ImpactAcademyFUNHAX| Vadym PAUZE| MOTIVATIONAL SPREAKER| ImpactAcademy
klas 1 - 13u/15uCOMMUNICATIE | Anita Abaisa

MUZIEK + DE INDUSTRIE| Bres

DANS | Sharity Alvares

Dans is een energieke uitlaat van creativiteit.
CBK CENTRUM BEELDKANT | Delano Mac Andrew
XXXX
klas 2 - 13u/15uPERSONAL BRANDING | Sheima Josodimedjo
MAAK KENNIS MET SCHILDEREN| Evita WAAR HEB IK RECHT OP| Jennifer Helberg
MAATSCHAPPELIJK| Ian vd Kooye

Hebben sociale media een positief of een negatief effect op ons leven? Welke politieke partijen komen het dichts bij wat jij belangrijk vindt? Aan de hand van stellingen gaan we debatteren over d mogelijke oplossingen die jou en onze wereld mooier maken.
VR GAMING ARCHIEVEN| Shaquile Veldboom
klas 3 - 13u/15uGRENZEN STELLEN/MENTAL HEALTH | Laura Jonis

Wat zeg je tegen een vriend die geld wilt lenen, tegen klasgenoten die filmpjes van je willen maken, tegen kennissen die willen dat je drugs doet? Krijg tools om deze vragen te beantwoorden waarmee je je unieke zelf definieert.
XXXXPERSONAL BRANDING | Sheima Josodimedjo

STREETWISE | Marciano Daans